Историята на семейното имение започва през 2011 г. със засаждането на 50 дка лозя, а през 2014 г. се появават и първите вина с марка Zornitza Family Estate. Представят пред гостите си България с местни сортовете Широка и Ранна Мелнишка лоза, Мелнишки Рубин и Мавруд, но също така се работи и с международни сортове като Пти Вердо, Сензо, Гренаш и др. Имението разполага и с еко ферма, като по този начин затваря изцяло цикъла на работа използвайки продуктите в собствения ресторант.
Местността, в която са засадени лозята, е изключително подходяща за отглеждането им. Почвите са пясъчни и пропускливи. Масивите са разположени на склонове за още по-добра пропускливост и по-добър слънчев аспект. Гроздоберът започва в средата на август и продължава до края на октомври.
Неповторимият вкус на плодове и зеленчуци, отгледани с любов и вещина в еко фермата на Zornitza Family Estate, радва небцето на тези, които искат да хапват не само вкусно, но и здравословно. В ресторант aEstivum се приготвят ястия с букет от свежи подправки от собствените градини, използва се отгледан на място артишок, а гостите могат да разберат какъв е вкуса на истински чистия мед.